Kids Club

Become a member

Wordt jij ook lid van de Paco Sako club? Leer en ontdek het spel en dans met ons mee naar een wereld van vrede. Dans als eerste met de koning van de andere speler en creëer harmony tussen de twee kanten.

Paco Sako is een leuk spel om te spelen. Paco Sako ontwikkelt lesmethodes, puzzels, creatieve activiteiten en themalessen voor kinderen. Volg ons in onze ontwikkelingen.

Speleigenschappen voor kinderen

Paco Sako spelers verliezen geen stukken. Dit houdt de spirit hoog en spelers komen niet in waarde achter te staan. Je kan daarom behoorlijk vrijuit spelen en ontdekken. De focus ligt vooral op het creatieve spelkarakter van de combinaties en patronen.
Toegankelijk voor beginners. Je kan al snel Paco Ŝako gaan spelen. Ken je de bewegingen van de 6 stukken en de 4 basisregels dan kan je beginnen. Mede dankzij het spelkarakter en de zichtbare patronen heeft Paco Sako een toegankelijke speelwijze.
Paco Ŝako is een verrassend en dynamisch spel met creatieve oplossingen en verfrissende spelsituaties waarop je moet reageren. Iets wat goed past bij de hedendaagse maatschappelijke dynamiek.
Oplossend denken, geduld hebben, concentratie en cognitieve vaardigheden zijn een aantal van de begrippen die positief gestimuleerd worden door Paco Ŝako. Daarbij focust Paco Ŝako zich op maatschappelijk denken en filosofie.